maandag 1 maart 2010

NATUURLIJK MOGEN MUZELMANNEN DAT

.






























Moslim Partij doet mee aan landelijke verkiezingen
zondag 28 februari 2010 12:13
De Nederlandse Moslim Partij (NMP) wil tegenwicht bieden aan de 'onzin die de PVV uitkraamt'. De partij doet al mee aan zeven plaatsen in de gemeenteraadsverkiezingen en heeft vandaag kenbaar gemaakt ook mee te zullen doen aan de landelijke verkiezingen.
De moslim partij wil tegenwicht bieden aan 'onzin' van PVV

Gemeente
De Hond voorspelt dat het CDA en de PvdA het slechter zullen doen bij de verkiezingen op 3 maart voor nieuwe gemeenteraden. In 2006 had het CDA het al slecht gedaan en dat wordt niet beter.

De PvdA deed het vier jaar geleden juist heel goed en zal nu flink zakken, hoewel minder erg dan voor de kabinetsval op 20 februari.
Voorzitter Henny Kreeft zegt dat de NMP de moslims in Nederland een spreekbuis wil geven.
'Zeker ook om een tegengeluid te geven tegen de onzin die de PVV momenteel in de tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen uitkraamt.'
Kreeft, lijsttrekker voor de NMP in de gemeente Noordoostpolder voor de gemeenteraadsverkiezingen, roept mensen die zich kandidaat willen stellen op zich te melden, maar is zelf niet verkiesbaar.
Peiling
Op 9 juni zijn landelijke verkiezingen. De val van het kabinet vorige week heeft de PvdA geen windeieren gelegd. De partij van Wouter Bos stijgt sindsdien in alle peilingen en in die van opiniepeiler Maurice de Hond deze week met twee zetels.
Een stijging van zes zetels ten opzichte van de peilingen voordat het kabinet Balkenenende-IV stopte. Als er nu landelijke verkiezingen zouden zijn, komt de PvdA uit op 21 zetels, maar vier zetels minder dan het CDA, dat nog een zetel verloor. De PVV van Geert Wilders is weer de grootste met 26 zetels.
Verlies
Ruim drie maanden voor de vervroegde verkiezingen staan CDA (nu 41) en PvdA (nu 33) dus op fors verlies. Ook de SP doet het slecht. De partij heeft nu 25 zetels en staat op elf in de peiling.
De VVD staat met 23 zetels één zetel boven het huidige aantal. De PVV stijgt van negen nu in de Kamer naar 26 zetels, twee meer dan vorige week.
GroenLinks verdubbelt van zeven naar veertien. D66 heeft er nu drie en komt uit op achttien, twee minder dan vorige week. De ChristenUnie blijft staan op zeven, een meer dan nu in de Kamer.
Door Maartje Willems
In Elsevier On Line

o-o-o-o-o-o-o-o-

We zijn benieuwd naar de inhoud van hun programma. Als het überhaupt al leesbaar zal zijn voor ons, ongelovige honden, apen of varkens. Spagetti-slierten herkennen we alleen als deze op ons bord liggen. Er kan evengoed daar staan : Hamas, alle Joden aan het Gas, of iets dergelijks. Of, meer politiek omzwachteld: wij willen leven volgens onze Godsdienst. Einde van de democratie! Of nog subtieler : Gott mit uns, maar dan in ’t Islams gedachtengoed. Allah Akbar is ook al goed.
Misschien beloven ze wel vrijgeleide voor alle nog te begane ‘kwajongens-streken’ en vrijstelling voor iedere dader, die verklaart te hebben gehandeld naar de wil van de Profeet : besteel en bedrieg de ongelovige. Misschien staat er : we beloven lijsten aan te leggen met ‘ontuchtige ‘ mannen en vrouwen, zodat we hen, op het uur U, over de kling kunnen jagen…Misschien bestaan er zelfs al lijsten van welke honden er moeten ritueel afgeslacht worden, en welke meisjes en vrouwen voor wie zijn bestemd.
Moesten al deze maatregelen niet gepland staan in de geesten, wees er dan van overtuigd dat dit alleen voortkomt uit het feit, dat het ogenblik nog niet opportuun geacht wordt.
Ook tegen de namen op de lijsten hebben we bezwaren. In ons land is de eerste vereiste om ‘op te komen’, dat men de juiste identiteit moet hebben. En wel identiteit zoals de Grondwet dat bedoelt : geen surrogaat-identiteit met dubbele nationaliteit. De Wetgever die dat artikel in de Grondwet heeft gezet, had toch de bedoeling, dat er geen vreemden stemrecht zouden kunnen hebben….Zelfs bij de wildste volksstam mag geen vreemde zich komen bemoeien …
Tweede bedenking (die volgt uit de eerste) : zijn die mensen wel te vertrouwen? In die zin, dat ze, verkozen als Muzelman, in de eerste plaats als Muzelman zullen denken en handelen. Wat dus per definitie niet Nederlands kan zijn…..
Natuurlijk kunnen we niet raken aan de vrije menings-uiting. Zij mogen (Ja?) net als wij, in hun land zeggen maar niet doen wat ze willen – maar als gast, dat ze nog altijd zijn, en dat voor minstens nog een paar honderd jaar) moeten ze zich voegen nar de oorspronkelijke bewoners. Zij moeten weten, dat onze huidige Leiders hen per vergissing teveel rechten hebben gegeven, en dat de klok, vroeg of laat, zal dienen teruggedraaid te worden.
De integratie en of assimilatie die wordt gezegd bezig te zijn, zal binnen een paar maanden weerspiegeld staan in de wilsbeschikking van het Nederlandse volk. Af te meten naar het succes van Wilders, die nu al in de peilingen 77 zetels van de 150 haalt…
Wij, in Vlaanderen, moeten waarschijnlijk en spijtig genoeg, nog afwachten tot Juni 2011 vooraleer er in vrije verkiezingen +50% zal behaald worden voor de V-partijen.
Om af te sluiten nog deze vraag : zullen wij er klaar voor zijn? En zullen de franscouillons niet, net als met de Koningskwestie (Leopold III) hun gelijk bevechten achter rijkswacht-geweren? In 1830 hebben ze trouwens ook geweld gebruikt om een einde te stellen aan wat zij doorgeven in de boekskens als de Brabantse Omwenteling…


De Halve Maan en de gif-groene kleur…Voortaan niet meer weg te denken uit ons straatbeeld? Aandacht AUB : in een handomdraai is daarvan een ‘Hamer é Sikkel’ te maken…waarbij het ROOD dan voorgoed vervangen wordt door het GROEN! (Let op de symboliek : hoe bvb Ecolo het haalt op de PS in Wallonia, en bij ons de SP-A verschroPssstmpelt en GROEN! wint)


TOEMAATJE
(Ui Elsevier Maandag 1 Mart 15 uur)
'Allochtonen lopen massaal weg bij de PvdA'
Moslimpartij

Tenslotte is ook de deelname van de Nederlandse Moslim Partij (NMP) in acht gemeenten debet aan de afname van steun aan de PvdA. Zo’n 15 procent van de islamitische PvdA-stemmers gaat bij de komende verkiezingen op de NMP stemmen, meent Forum.

De NMP maakte zondag bekend ook landelijk te gaan deelnemen aan de verkiezingen. De islamitische partij wil in de Tweede Kamer, naast de PVV tegenwicht bieden, ook abortus en het homohuwelijk verbieden, en euthanasie aan banden leggen.

o-o-o-o-o-o-


As-je-me-nou! Wat krijgen we nou?! Als dat nu geen streep is daar de rekening van al die progressievelingen! De Moslimpartij wil verbieden wat zij aanbidden : weg met de verwezenlijkingen op homo-gebied, of gebied van vruchtafdrijving (nog altijd verbloemend als abortus provocatus, maar dan zonder provocatus erbij) en moord, even moeilijk verwoord als euthanasie…
Men zou voorwar gaan denken dat de Roomse Inquisitie terugkomt! Maar dan met een sharia-sausje bovenop….Vrouwen-besnijdenis daarentegen zal algemeen verplicht worden, alsook de burka en de niqab.
Wel zal overwogen worden, om meer geiten en schapen in te voeren. Een mens moet toch ergens aan zijn trekken komen, en volgens de Profeet is er niks verkeerd aan….

Geen opmerkingen: