dinsdag 24 januari 2017

4000



Di 24 Jan
VENSTER OP DE WERELD
*
Kortom: de nieuwe president maakt werk van zijn beloften in zijn inauguratie toespraak, waarin hij op ongekend scherpe wijze feitelijk de oorlog verklaarde aan de ultralinkse, pro-islamistische Nieuwe Wereld Orde van de globalisten in Washington, New York (VN), Brussel (EU) en Rome (het Vaticaan).
*
Digitaliaanse Bedenkingen
Aan deze slotzin van het betoog van Xander valt niet te tornen. Ik kan dan ook maar aanraden het geheel via onderstaande link zorgvuldig te lezen en deze door te geven waar het kan. Om zodoende in eigen omgeving een dam op te werpen tegen het gabalk van de Ledigenpers die zich in haar broodwinning  door deze democratische ‘change’ definitief bedreigd weet.
O ja, en dan nog dit. Blij terug te zijn na zo lange tid. Ben (zonder computer) meer dan 3 weken in den Bel Ziek  geweest. Kunt U zien aan die balkende ezel hierboven. Lang genoeg om vast te stellen en dus om het nodige te doen, dat de tijd van gaan is gekomen. De zonnige Italiaanse droom, die ons 15 jaar dag-en-nacht is overkomen, is voorbij. We schuiven straks de rangen van het strijdbare Vlaamse Heir weer binnen om onze oude plaats terug in te nemen. U hoort er wel nog van, als tenminste Sinte Maarten en Die van Hierboven dar ook zien zitten.
Slect te been, slechtziend en slecht horend, steekt ondergetekende eerst de Rubicon èn de Alpen over, ‘back to the future’ – Zij die mijn zorgen niet deelt maar ze wegneemt, komt later, zo gauw hier de ‘opkuis’ is gedaan. Zo loop ik haar niet voor de voeten, want ze is, in wat ik in al mijn verliefdheid al vele jaren stel,  een D.D.: een Dapper Ding.
Allez, dat weten we dus weeral.
Digitalia
++++



Geen opmerkingen: