zaterdag 3 januari 2009

FOREL MET BOTERSAUS (Slot)

FOREL MET BOTERSAUS (slot)
De titel had even goed kunnen luiden LEKKEN & GASLEKKEN, want aldus GVA van een tijdje terug, is een GASLEK al stof voor Holocaust-oprispingen….
’What ’s in a name’, vraagt de Joodse Defensie Liga (JDL) Europa zich af op zijn website, waar Mortselaar Philippe Geubels consequent ’Philippe Goebbels’ wordt genoemd. Het heeft de speellijst van de stand-upcomedian geplaatst en de uitdrukkelijke oproep om boycotacties te ondernemen.
Geubels haalde zich de woede van de JDL op de hals met een grap over de recente Hitler- rel rond het VRT-programma Plat Préféré: “Als in Antwerpen een gaslek ontstaat, zal hoofdredacteur van Joods Actueel, Michael Freilich dan het stadsbestuur aanklagen wegens provocatie?”, vroeg hij zich in zijn eindejaarsconférence af. Eerst was er sprake van dat de VRT het stuk zou schrappen uit de uitzending op kerstdag, maar het besliste dat toch niet te doen.
*******
Inderdaad, als de waanzin van de politiek-correcte onzin ooit eens zou ophouden, en dat wij luidop zouden mogen denken wat er leeft in ons hart en in ons hoofd, dan mag Seppe Weiss van het CGKR zijn C4 komen halen. Tenzij hij en zijn bende ondertussen ontvoerd of veilig uitgeweken zijn naar het land van herkomst van hun beschermelingen, alwaar ze zullen kunnen genieten van de geneugten van het leven onder Allah’s knoet. Die gemaskerde baardmannen aldaar zijn geweldig knap met slagzwaarden. En wie van Allah’s missie met lege handen terug komt, ja kijk, ze zullen het maar moeten geweten hebben. In die gevallen voorziet de Koran geen enkele maagd, om in der eeuwigheid mee te stoeien…
En voor wat de Holocaust betreft : tegen dan leeft er misschien geen mens mee die zich die dingen nog herinnert. En zijn er misschien geen 6.00.000 maar 60.000.000 slachtoffers te herdenken…Wijlen Vadertje Stalin leerde het immers aan zijn volgelingen: 1 dode is een drama. 1 Miljoen doden is een statistiek.

Geen opmerkingen: