donderdag 8 januari 2009

SPORTRENDE MOSLIMA'S IN HOLLAND

SPORTENDE MOSLIMA IN HOLLAND
Laten we zeggen, dat hij terug is van weg geweest, deze knappe bol van Boiling Points .com, op http://boilingpoints.wordpress.com/ . Op zijn eigen onnavolgbare manier gaat hij tekeer tegen vreemde uitwassen, en wat meer is, hij heeft nog gelijk ook. Lees wat hij zegt over de trainings-toestellen….
Wat denken die moslima’s, oud of jong, knap of aartslelijk, dom of slim wel! Stel U voor! Wij mannen kunnen onze hitsigheid niet bedwingen bij het zien van, hoe zegt hij het? hun ‘verleidelijke heerlijkheden’. Volgens mij, doen vrouwen die om deze redenen hun hoofd bedekken aan… zelfoverschatting. Tenzij zij het doen (die hoofddoek) omdat ze voor de concurrentie van de Westerse vrouwen vluchten….
Wat denken jullie, mannen? Of eten jullie ook liever een pralientje waar het papiertje nog rond zit? Boiling Point is, naar gewoonlijk, aan het overkoken….Maar zijn website is altijd de moeite waard. En het CGKR kan hem lekker niet pakken…
*******.

Landgenoten… Een moslima met een haatlap op de kop is nooit grappig. Vroeg of laat levert dit schermutselingen op. Nu moet u weten; hulpminister Jet Bussemaker is bezig om meer allochtonen aan het bewegen te krijgen… In de sportschool. Het eerste schaap heeft zich al gemeld. Mét een haatlap op de kop. De bewuste sportschool hanteert strenge kleding voorschriften en heeft alle, lees alle vormen van hoofdbedekking verboden. Dus een kopvod annex haatlap is niet toegestaan.
Terug naar hulpminister Jet B. ‘Die gaat op verzoek van de CGB sportscholen aanmoedigen het dragen van hoofddoekjes niet te verbieden.’ Anders gezegd; haal het niet in je onbeschofte kaashersens om een moslima met haatlap de deur te wijzen.
En los daarvan, stel je voor dat dit Islamitisch vlagvertoon tussen de draaiende delen der fitness-apparatuur komt… Het arme schaap zou wel eens gewurgd kunnen worden… Dan heeft de sportschool meteen een aanklacht aan de broek, wegens dood door schuld. Verbieden dus.
En laten we wel wezen; een kopvod dient om ‘de verleidelijke heerlijkheden’ der moslima te verbergen. Om de vleeschelijke lusten van de man in toom te houden. Ik vind dit een zeer provocerende en tevens beledigende gedachte. Alsof wij mannen zich niet kunnen beheerschen bij het aanschouwen van een bloothoofdige moslima.

Geen opmerkingen: