zaterdag 3 januari 2009

GENETISCH GEMANIPULEERD MENSDOM

GENETISCH GEMANIPULEERD MENSDOM
Weer een eendagsvlieg waarover de media vluchtig rapporteert. Aandacht van een enkel ogenblik. Vlug opgepikt in de buitenlandse pers, en zo weer vergeten. Deze keer geen gouden ringetje van de pensenkermis, maar een heus verhaal, die we, goede Dag Allemaal, allemaal moeten weten om bij te dragen aan onze ontwikkeling.
Dat ander verhaaltje, van die blanke vrouw, gelukkig getrouwd, die voor haar zwarte baby het verhaaltje van die nachtmerrie, waarin zij wordt achterna gezeten door een grote zwarte neger tijdens haar zwangerschap, wijsmaakt aan haar verbouwereerde blanke echtgenoot, zullen we dan maar verkassen zeker? Van de map ‘vuile mop’ naar ‘wetenschappelijk onverklaarbaar? Tenzij de moeder van de brave echtgenoot, die dat verhaal van die nachtmerrie natuurlijk ook moest ondergaan, gelijk zou krijgen…’Nog zo geen onwaarschijnlijk verhaa’l, zei de brave vrouw. ‘Dat kan. Vooral als die neger haar zou ingehaald hebben’.
Onderstaande echt gebeurde Story stond gisteren in de vroegere elite-krant, de kwalkrant Le Standaer.

02/01 Gemengd koppel krijgt tweede gemengde tweeling
Tweelingen komen niet al te veel voor en twee tweelingen in eenzelfde gezin al zeker niet. Wanneer het dan nog gaat om twee tweelingen waarvan telkens één baby blank en een andere zwart is, spreekt men van een zeer uitzonderlijk feit. Toch kwam het een gemengd Brits stel voor.
Het Britse koppel Dean Durrant en Alison Spooner kreeg onlangs een tweede tweeling met gemengde huidskleur. Miya heeft net als de vader een donkere huid, Leah is blank, net als moeder.
Geen statistieken
Ook de oudere tweeling Lauren en Hayleigh, die geboren werden in 2001, hebben een andere huidskleur en een andere kleur van de ogen.
Volgens wetenschappers is het fenomeen van twee tweelingen met een verschillende huidskleur in hetzelfde gezin zo zeldzaam dat er geen statistieken bestaan om de waarschijnlijkheid te kunnen nagaan

Geen opmerkingen: