woensdag 7 januari 2009

VLAAMS BELANG EN LEGA NORD

VLAAMS BEELANG EN LEGA NORD

Een berichtje uit de oude doos – de spaarpot – om onze mensen van het Vlaams Belang een hart onder de riem te steken, nu de meest definitieve vorm van peiling er zit aan te komen. Het succes van de Lega Nord is bijna één jaar oud. Tijd om de ogen naar het Zuiden te richten, waar de nood hoog was, en de redding dus nabij. Samen met de Forza Italia
Als we onze achtbare linkie-winkie tegenstreves zouden moeten geloven (en dat doen we uit ervaring liefst nooit!) zouden de linkse rode, halfrode, groen, half blauwe partijen de verloren percentjes ruimschoots terugwinnen, zou JMDD bijna even veel zetels halen als de CVPD & V terwijl het Vlaams Belang zo goed als onder de kiesdrempel zou geraken. Allez, ze zouden toch ruim de helft verliezen, en verschrompeld zijn tot zowat 10 à 12 %. Er wordt dus nu al victorie gekraaid en het doet me een waar genoegen, terug te denken aan de Rode Brt-Tanghe, die het nieuws al en eens heeft moeten afsluiten met trillende lippen, omdat haar hart brak bij de werkelijke cijfers.
Even de uitslagen van de (voorlopig) laatste vernedering Sos en Lib: 24,9 < 16,3 en 25 > 18,86. ZAuh gingen de recessie voorop!
We gaan er op vooruit. Steeds meer neutralen of zelfs vijanden die bijdraaien – maar zich niet mogen uitspreken. Het volstaat eens privé te kunnen spreken met een paar politiemensen….De zakenwereld zal eieren voor zijn geld kiezen, en de verrotte belse boel liever laten voor wat het is.
Maar verdorie waarom gaat niemand van ons met dat ‘cordon’ als een strop rond onze nek naar de Grote Meneren van Europa? Mangain & C° doen het in onze plaats, maar dan keer op keer tegen ons…..Vraag bijvoorbeeld toezicht door ‘Europa’ niet alleen op de verkiezingen zelf (o die computers! Bij de telling zelf in beslag te nemen en te expertiseren!), maar ook op de zetelverdeling (aantal stemmen per zetel Vl/W) zodat de schutkring onder oorverdovend gejouwd van de gele wereld, moet afgevoerd worden.
Dat het kan, bewijst de Lega Nord in Italië. Hun regeringsdeelname, aan de zijde van de Cavaliere Berlusconi is de stem van het volk – en niemand die dat betwijfelt of spijt over heeft. Tenzij het clubje verstokte anarchisten en wereldverbeteraars die ook bij oins de dienst willen blijven uitmaken. Ik geef het artikel nu niet meer in extenso, dat belast mijn blog veel te veel; maar bij deze klik zit U zò tet over Uw oren in de (hoopvolle) goede richting
Veel leesgenot!

Geen opmerkingen: