donderdag 1 januari 2009

EENDAGSVLIEGEN IN DE MEDIA

EENDAGSVLIEGEN IN DE MEDIA
De wereld is blijkbaar tot op dit uur nog altijd ingedommeld. Of slaapt zijn roes uit. De pers ligt er, voortgaande op de titels, nogal verlept bij. Alleen Iskander, de Grote, was er deze morgen al vroeg bij. Onder andere met een paar pareltjes die ik hierbij gewoon doorgeef….
Wie wil, kan meelezen, door op de titel hieronder te klikken ….of hij kan ook oversteken via dit bruggetje, om bij de grote jongens van In Flanders Field terecht te komen,
http://www.politiek.net/iskander/27326

Londers als kruitontsteker van federale regering. Of was het toch Montesquieu?
26-12-2008 - Xavier Meulders
…/…
Zoals dat steeds het geval gaat in de media wier nieuws steeds gebaseerd is op eendagsvliegen, is het hele voorval over de schending der trias politica ondertussen al een lang vergeten zaak, en is het ondertussen een zaak van nationaal staatsbelang geworden of de kroost van Wilfried Martens nu terug naar Disneyland Parijs mag gaan, en de kerstkalkoen van Miet Smet wel de nodige culinaire onderscheidingen verdient…/…
Zoals menig lezer ondertussen wel zal weten, heeft de eenmansredactie dezer weblog een viscerale afkeer van de hedendaagse media en haar toegevoegde informatieve waarde die al even onschatbaar is als een diamanten ring die je kunt winnen aan een grabbelton op een Vlaamse pensenkermis. En rabiaat is de haat die ondergetekende redactie koestert ten aanzien van nationale staatsbelangen. Kortom, het zal ons worst wezen of de kinderen van Wilfried Martens spoedig Mickey Mouse en Goofy zullen zien, en de vraag naar de kookkunsten van Miet Smet laat ons al helemaal koud.
*******
Dank U, waarde vriend Xavier Meulders, U moogt altijd eens langskomen. Die eendagsvliegen… en die diamanten ring van op de pensenkermis: die twee vindingen om de kwalkrantkwaliten met de TReeVee op kop te omschrijven, maken mijn hele dag goed! Misschien wel mijn hele jaar! Al moet ik toegeven dat de rest van Uw opstel mij voor een één januari-dag, veel te zwaar op de maag is blijven liggen.

Geen opmerkingen: