vrijdag 2 januari 2009

VIERKANT MAAR KORT EN GOED

VIERKANT MAAR KORT EN GOED
Op http://wimverreycken.skynetblogs.be/ bij Vrijheid en Recht toevallig weer een oude bekende teruggevonden.
De lectuur van zijn blog is ronduit verhelderend. Een aanrader voor ieders favorieten! Het werkt als een zetpil onder het achterste van iedere eventuele lauwe Flamingant.. Dàt is mannentaal. Dank U, waarde vriend Meester Wim Verreycken! Doe zo verder!
Maar helaas waarschijnlijk zijn z’n standpunten niet geschikt voor de chi chi oortjes van onze franscouillonse vrienden. Komaan, lees en geniet mee. Wees indachtig dat Mter Verreyken advocaat is….en weet waarover hij spreekt.

DAAR IS RESTAURANTSCHUIMER MARTENS WEER
Veel mensen kijken vandaag met een gevoel van afschuw naar de politiek in dit land. Dat is terecht: in geen enkel ander land dan het verrotte België betalen mensen zo'n verpletterend hoge belastingen om zo slecht bestuurd te worden. Maar tja, dat is tenslotte wat de mensen willen, want ze stemmen nog altijd in meerderheid voor CD&V, SP.a en VLD...
Zou er nu iets gaan veranderen? Ik betwijfel het. Als het erop aan komt, staan de drie traditionele partijen altijd klaar om elkaars macht te redden - vandaar dat de SP.a zich al aandient om te helpen. Bijzonder grof is dat men nu zowaar Wilfried Martens opvoert - wellicht de grootste financiële schurk aller tijden, die jarenlang de PS-champagne liet vloeien en ons zo opzadelde met een kolossale staatsschuld. Martens is één grote restaurantschuimer: hij heeft jarenlang gefeest en verdiend met zijn PS-maffiavrienden, maar hij laat de rekening daarvan nog decennia betalen door ons, onze kinderen en kleinkinderen. Le nouveau CVP est encore arrivé!
Toch is de val van Yves Leterme eigenlijk een bijzonder positieve gebeurtenis, omdat voor de eerste keer een Vlaamse politicus, die meteen na zijn verkiezingsoverwinning zijn staatshervormings- en BHV-beloftes verkwanselt, zo brutaal ten val komt. Hopelijk trekken andere CD&V'ers daar lering uit: wie de Vlaamse belangen zo trouweloos verraadt, verdient het niet om onze eerste minister te zijn!

WEG MET TIRAN VAN ROMPUY!
Internationaal kent men al langer ‘failed states’, staten waar niets meer deftig functioneert. België is vandaag zo’n ‘failed state’: islamfundamentalisten die ongestoord de straten terroriseren, een golf van inbraken, een stroom van corruptie bij ambtenaren en politici,en een rechterlijke macht waar velen hun best doen, maar waar grote processen gecorrumpeerd zijn door loge en politieke beïnvloeding.
Na de val van volksverlakker Leterme is op 1 januari 2009 een nieuwe fase van verval ingetreden: die van de tiran. Want Van Rompuy heerst over Vlaanderen zonder een democratische meerderheid bij de Vlaamse bevolking.
Overdreven? Bekijk de cijfers. Bij de senaatsverkiezingen van 2007 werden voor het Nederlands kiescollege 4.090.106 geldige stemmen uitgebracht. Van Rompuy wil nu heersen met een ploeg die aan Vlaamse kant alleen VLD (821980) en CD&V meebrengt (zowat 1.000.000, want ongeveer 300.000 stemmen kwamen van NVA), samen dus amper 1.821.980 Vlaamse stemmen, of nauwelijks 44%.
Tiran Van Rompuy leidt dus geen regering, maar een criminele vereniging. Dat tiran Van Rompuy een aantal Waalse partijen bereid vindt om zijn gangsterbende een schijn van legitimiteit te geven verandert daaraan niets: het is logisch dat zij in ruil voor een deel van de buit, de voortdurende miljardenplundering van Vlaanderen, bereid zijn een nep-Vlaamse tiran te steunen. Deze club is geen regering meer, maar een Waalse Sovjet.
In het voormalige Oostblok heeft men het ons voorgedaan: tirannen bestrijdt men niet met persberichten en eetfestijnen, maar door hen zowel in de stembus als op straat met duizenden vrijheidslievende burgers tegelijk eruit te gooien. Moge dat in 2009 gebeuren: weg met de tiran, nafhankelijkheid!
**********
Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is – maar een democratische regering (aan Vlaamse zijde), waar 1.821.000 stemmen van de 4.100.000 het land regeren (met vanzelfsprekende medeplichtigheid van de Franscouillons)is inderdaad geen zuivere koffie.
Werk voor de Vlaamse Regering om bij Europa aan te kloppen? Of, moet er in plaats van aangeklopt, gewoon op geklopt worden?!

Geen opmerkingen: