vrijdag 2 januari 2009

STEMMEN UIT HET NOORDEN

STEMMEN UIT HET NOORDEN
In Pelgië is er een spreekwoord (nou ja, spreekwoord!) dat zegt, dat ‘als het in Parijs regent, het in Brussel druppelt’.
Dat spreekwoorden de kristallisatie zijn van de werkelijkheid, zoals weerspreuken, wordt nog maar eens bewezen door de ABN Paribas-Fortis zaak. Er deed zich namelijk in deze zaak het omgekeerde voor wat normaal is in de handelswereld tussen koper en verkoper. Hier werd de koopwaar (Fortis) niet aangeboden op de markt, maar werd ingegaan op de politieke arrangementen (bevelen, eigenlijk, maar om dat te verstaan moet men de Familie Frère een beetje kennen. Hun eerste rijkdommen vergaarden ze met de afgewende miljarden steun voor de Waalse kolen- en staalindustrie…) om Fortis over te hevelen naar Parijs. De grootste bank van het land, na de energiemarkt, naast nog tal van levensnoodzakelijke sectoren, in handen van de Fransen…Vlaanderen hangt af van de goodwill van de Fransen, en betaalt zich ondertussen arm, en hen rijk….
O Ja. Ik kan er nog een ander spreekwoord tegenaan gooien: verkocht worden binst ge er bij staat…..
Dus dat andere fenomeen waarover dit stukje eigenlijk gaat: het druppelen begon tot hiertoe altijd van uit het Zuiden (Parijs), maar in het Internet-tijdperk komt de regen stilaan ook overgewaaid uit het Noorden. Uit Nederland dus, waarmee wij hopelijk binnen afzienbare tijd een hechtere band zullen kunnen hebben, eenmaal dat Pelgisch gedoe verdampt is. Bij ons, in dit Apenland, gebeuren die dingen van ‘wij moeten met onze school naar Mekka’ nog niet. Tenminste niet dat wij signalen in die zin opvangen. Maar wat vandaag bij onze Noorderburen IS, kan morgen bij ons ook ZIJN. Vooral nu onze allernieuwste regering zal toegeven aan de franscouillonse eis om de vele ‘sans papiers’ te regulariseren….
Dat regulariseren! Ook na-geaapt van Nederland zeker? Jullie hebben er een andere naam voor…Iets meer in godsdienstige ja zelfs gerechtelijke betekenis ‘Generaal Pardon’.
Wat is de Nederlandse Taal toch wondermooi!
Financiering naar Mekka bijna rond.
december 27, 2008 by boilingpoints

Lectori Salutem!
Leuk dat u hier komt uitbuiken. Alhoewel… Leuk? Lees en huiver:
‘Islamitische scholen die een reis naar Mekka willen organiseren dienen daarmee een educatief doel, en MOETEN daarvoor dus financiële steun van de overheid krijgen.’
Onze verrijkende Neo-Trojanen uit warmere oorden worden steeds brutaler! De landelijke koepel van islamscholen, ISBO, smijt nu een eisenpakket op tafel, want er moet meer geld komen om de zeer omstreden Mekkareisjes te kunnen financieren.
Hoe brutaal en onbeschoft kan je zijn en zeker nu bekend geworden is dat negen (!) van de tien islamitische scholen er lustig op los fraudeert.
En zo komt de ware aard van de Muzelman boven. Volgens de koran mag je ongelovigen en andersdenkenden namelijk bedriegen en bestelen en dat is precies wat er nu gaande is. Wat zijn deze behaarde brutaalmensen toch voorspelbaar.
En vergis u niet. Vroeg of laat gaat onze overheid - gedreven door angst - over stag. De provocerende toenadering om geld af te dwingen zal zijn vruchten af werpen. Niet goedschiks, dan kwaadschiks. Schoolreisjes naar Mekka hebben een educatief doel. Punt.
Ook zeer ergerniswekkend: ‘ISBO vindt dat als islamitische ouders op een school in de meerderheid zijn, zij ervoor moeten kunnen kiezen dat een school islamitisch wordt.’
Jaaah! Die enkele onbuigzame, onfrisse Hollanders krijgen we ook nog wel klein. Opdonderen naar Ameland!
Als wij islamieten in de meerderheid zijn, moet de school gewoonweg islamitisch worden.
Anders gezegd: als wij islamieten in de meerderheid zijn, moet Nederland gewoonweg islamitisch worden.
Kritiek op deze opdringerige Barbarians wordt niet getolereerd. ‘Onze’ Vorstin brabbelde in haar Kerstrede over termen als ‘tolerantie, verdraagzaamheid en acceptatie’, dus we hebben de sterk oprukkende politieke islam maar te slikken. Mocht de bom écht klappen, dan kunnen de Oranjes altijd nog uitwijken naar het fakansie-resort van Prins Pils… Lekker veilig.
Die tweederangs burgertjes - ook wel Hollanders genoemd - redden zich vast wel.
********
Dat de Islam een achterlijke godsdienst zou zijn (wat hij niet is, want het is veel meer dan een godsdienst, het is een totaal regime, van de wieg tot het graf, die best te vergelijken valt met het leven onder de USSR of in Nazi-Duitsland) kan ik weerleggen, door te verwijzen naar de vlag van Saoudi Arabië, op de Olympische Spelen in Peking. Daar stonden namelijk niet meer de verschrikkelijke kromzwaarden der Saracenen op, maar gewone Westerse rechte zwaarden. Geef toe, toch een echte vooruitgang!
Zwaarden op een fiere vaderlandse vlag! Als symbool kan dat tellen.
Jullie, daar in het Noorden, hebben de Klauwende Leeuw, die worstelt tegen de baren ‘Luctor et Emergo’, wij hebben de fiere Vlaamse Leeuw….Ook symbolisch, niet?
De leuze ‘Luctor et Emergo” zal kunnen blijven, maar de tekenaar zal het wassende water ooit dienen te vervangen door…wassende manen.
Tenzij onze Leiders het voorbeeld volgen van Ferdiand en Isabella van Spanke (1492) die met een pennentrek er voor zorgden dat 800.000… Joden het land uitmoesten. Laat deze keer het Godsvolk in vrede en neem die andere 10 plagen van Egypte.….

Geen opmerkingen: