zaterdag 13 september 2008

NOOD BREEKT WET

NOOD BREEKT WET
Om nog even terug te komen op de algemene labiele toestand van het land, deze randbemerking.
Het establishment en de collaborateurs in eigen rangen (syndicaten, kerk en belgicisten in het algemeen) willen niet horen, dus moeten ze voelen. Er blijft geen andere keus. Zolang wij niet kunnen spreken en gehoord worden, maar gesmoord, moeten er andere middelen op tafel komen.
Als men het ‘cordon sanitaire’ nu al 30 jaar verdraagt, samen met de scheldwoorden en de vernederingen die er inherent aan zijn, dan begint dat stilaan te lijken op lafheid. Op schuldig verzuim. Op nalatigheid.
Nood breekt wet.
In Ierland heeft het al te lang geduurd, zelfs met de ‘schoften’ van het Ira in de voorspits. Wat, Dames en Heren van de Partijleiding, hebben jullie meer nodig om tot de actie over te gaan? Al 30 jaar wordt U gevolgd en vervolgd bij de minste van Uw voetstappen door de Veiligheid van de belse Staat. Er moeten tonnen verslagen bestaan, en kilometer-lange lijsten met verdachten. Toch heeft men niet één er van kunnen betichten van zelfs maar iets onwettelijk te denken. Ondertussen is de derde hond, de Islam, gaan lopen met het been. Via die rangen is heet internationaal terrorisme in ons land binnengedrongen. En de Gedapo? Die stond er bij en keek er naar. Zelfs een van de leiders van gezegd terrorisme stond op hun loonlijsten, en kon in dit lanf maar zes keer met eigen hand overgaan tot moord en doodslag.
Nood breekt wet.
Jullie zeggen in de komende verkiezingsstrijd de nadruk te leggen op jullie standvastigheid. Mooi zo. Maar kilometers naast het gestelde doel. Dat doel zou toch de Vrijheid-Blijheid van Vlaanderenland moeten zijn? Welaan aan: ga dan daarvoor! Roep te wapen! Schudt de lamlendigen uit hun verdoving, want zij wentelen zich in zelfbeklag en zelfverheerlijking.
Nood breekt wet.
Als er ingebroken wordt in mijn woning mag ik mij teweer stellen en beroep doen op Gerechtigheid. Waarom dan niet als er ingebroken wordt in mijn land? Als mijn land beroofd wordt van de welstand waarvoor onze ouders, grootouders en voorouders hebben gevochten?! Waarom moeten wij nog verder de ketenen verdragen van dat ‘cordon sanitaire’? O ja, als provocatie is het nu genoeg geweest. Verwittig de goegemeente dat de opstand er aan komt. Niet met miljoenen op straat te roepen, daar zijn ze te laf voor, maar door enkele tientallen voldoende uit te rusten, die de massa moeten overtuigen. Het uur is daar.
Nood breekt wet.
Het uur laten voorbij gaan, zal jullie nooit vergeven worden. De tijd van parlesanten is gedaan. Nu valt er alleen nog de daad, en daar zal de Geschiedenis moeten over oordelen.

Geen opmerkingen: