maandag 15 september 2008

SARACENEN & MUZELMANNEN

SARECENEN & MUZELMANNEN



Neen, natuurlijk heten ze (niet meer) zo. Nu zijn het ‘Toerken’ of ‘Berbers’ of ‘Libanesen’, Algerijnen, Taliban, Tamiltijgers of ‘Mohammedanen’ of weet ik veel: tot ze zich stilaan beginnen te ontbolsteren tot al-dan-niet nog strengere onderdeeltjes die dan elkaar bloeddorstig beginnen te bekampen. Dat men daarbij zelf kinderen inzet om zelfmoord-aanslagen te plegen wordt door onze media bijna als ‘doodnormaal’ beschreven. Ooit choqueerden de kamikaze zelfmoord vrijwilligers de ganse beschaafde wereld. Voor de Japanse waren het helden die zich opofferden voor hun Goddelijke Koning, voor ons waren het onvergefelijke dwazen en we achten ons gelukkig dat hun aantal zeer eperkt bleef, want de oorlog was snel gedaan door de atoombom van de Amerikanen, en werd hun offer tevergeefs. Nu zijn die bom-zelfmoorden geen uiting van wanhoop,k maar een onderdeel van de gevoerde oorlogstactiek. Boerenmeisjes van 13 jaar, die men gedrogeerd de stad in stuurt, met als uitleg dat de bomgordel die ze dragen goed is tegen hun rugpijn…en dat ze het koordje in welbepaalde omstandigheden moeten trekken…In naam van Allah!



Inderdaad, de Islam is de meest vredelievende ‘godsdienst’ ter wereld. Als hij maar ver van huis blijft…



En dat de links-progressieve kerk in Europa daarmee beste maatjes kan zijn, gaat ons aller petje te boven…Maar laten we zeggen, dat de vijanden van mijn vijanden dan maar mijn vrienden zijn, zeker?...



Dan neem ik gaarne een leuke zinswending over van een collega-blogger (ik had bijna geschreven, macht der gewoonte ‘collega-blokker’…waarvoor pardon) Willy De Cleene, die luidt als volgt:



Rechts is misschien niet het ideaal, maar links is fataal. (Sovjet-Unie, Cuba, DDR, Vietnam, Korea, China...en niet vergeten het nationaal-socialisme van Hitler). En dan laat ik de Waalse PS nog 'links' liggen.



U kunt hem altijd volgen op zijn website : http://blog.seniorennet.be/hemiksem/



Bij hem vond ik ook drie websites die ik gaarne help verspreiden, omdat, en hier kritiseer ik een zinnetje van bij Angeltjes, dat wij ons niet door schuld van de slechte moslims moeten laten afkeren van de vele goeie. Ik zeg liever, open en bloot, dat al wie het Westen wil omvormen tot moslim-staat, open of verdoken, langzaam-aan of met geweld, HIER en NU beter terugkeert naar het eigen moslimland , war alles is zoals zij het gaarne hebben. Maar juist in die dualiteit ligt ons probleem: de ‘goeie moslims’, als dier er al zijn, zwijgen als vermoord, terwijl de ‘slechte moslims’ uit zijn op gebiedsuitbreiding. De islam uitbreiden over de ganse planeet, dat is hun doel, zeggen ze zelf. De linkie-winkies zien dart anders, en ze hopen, zoals de fantast, Theo Van Gogh, dat er kan gepraat worden – tot dat lieverdje hem de keel oversneed. Ritueel geslacht, als een dier.

De goede wil van al die vele ‘goeie moslims’ zou bijvoorbeeld kunnen betoond worden, door hun ‘hangjongeren’ onder controle te houden. Door hun drugdealers uit te stoten. Door tegen te betogen als er auto’s in brand worden gestoken. Door te eisen dat hun ‘criminelen’ zwaar beboet worden, enz…Ja, dan zijn wij bereid onze mening te herzien. In afwachting blijven wij beter waakzaam. Zodat ‘de slechte moslims’ ons niet bij verrassing inpakken…

Met de islam en de Linkse Kerk is het is een zoals een beetje willen zwanger zijn! Dàt is hun keuze. Maar half-en-half bestaat niet. Het is lijk met ‘Europa’.

Daarom help ik graag de websites verspreiden van al wie zich verzet tegen de islamisering. Wij hebben noch Europa, noch de islam gewild. Maar ze zijn er, alle twee, en we krijgen ze, tenzij met een nieuwe Zondvloed, nooit meer weg....

http://www.pro-koeln.org/ + http://www.citiesagainstislamisation.com/ + http://www.pro-nrw.org/






13-09-2008

Geen opmerkingen: